Søg På En Film/Serie

Hvor stor skal boligen være


Skal det være et slot eller en lille ”knaldhytte”? Det er selvsagt også et vigtigt spørgsmål, der skal afklares inden boligjagten begynder. Lad os se bort fra økonomien i første omgang og blot se på arealer og antal rum. Mange vil gerne have rigtig god plads. Men det er ikke altid en fordel, for mange kvadratmetre betyder mere rengøring. Omvendt vil for lidt plads betyde, at man roder for meget og ”sidder ovenpå hinanden”.

Hvor mange værelser skal der være? De fleste vi gerne have en stue, et soveværelse og et antal børneværelser, afhængigt af antallet af børn. Husk at tage hensyn til en eventuel familieforøgelse, hvis det kunne blive aktuelt. Herudover er det moderne med et hjemmekontor eller en anden form for arbejdsværelse. Køkkenet er et meget vigtigt rum. Skal det være køkken/alrum eller et selvstændigt køkken? Skal det være et stort køkken med spiseplads? Samtalekøkken? osv.
Hvis huset ligger langt ude på landet, vil det måske også være praktisk med et gæsteværelse. Behovet for opbevaringsplads er noget, som tit bliver overset i forbindelse med huskøbet. Der skal være plads til opbevaring af skiudstyret, kufferter, vintertøjet, børnenes legetøj, gamle Anders And blade, vinterdækkene, kasserne med gamle bøger osv. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar