Søg På En Film/Serie

Hvor skal boligen ligge?


Skal det være inde i byen eller ude på landet? I et villakvarter eller i den indre by? Og hvor i landet? De fleste tegner en cirkel med arbejdspladsen i centrum og med en acceptabel transportafstand som radius. Inden for den cirkel skal boligen ligge. Man bør måske tegne to cirkler. Den ene (inderste) viser det område man helst vil holde sig indenfor. Den anden (yderste) den absolut maksimale afstand man kan acceptere, hvis man skulle finde drømmeboligen udenfor den første cirkel.

Transportmuligheder har stor betydning i forbindelse med boligens beliggenhed. Er der gode offentlige transportmuligheder, eller bliver det nødvendigt med en eller flere biler? Her kan belastningen på motorvejene i morgen og aftenmyldretiderne også være et nyttig at tage i betragtning. Tilsvarende hensynet til indkøbsmuligheder. Har man børn, betyder afstand til skole og institutioner også meget.

Ejendomsmægleren eller sælger kan oplyse om skoler og institutioner i nærheden og evt. takster. Et stisystem, som giver børnene mulighed for selv at komme sikkert til og fra skole er også en stor fordel. På de fleste kommuners hjemmesider kan man læse om pasningsmuligheder, takster m.v. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar