Søg På En Film/Serie

Lån & Spar - Bank





Få dine penge til at yngle med Lån & Spar Invest Det er nemt at tjene penge. Du skal bare købe de rigtige værdipapirer. Desværre er det svært at investere uden også at løbe en risiko. Ikke mindst aktier kan svinge meget i værdi.

 I investeringsforeningen Lån & Spar Invest går du sammen med andre investorer og spreder på den måde risikoen. Med mere end 40 års erfaring på de finansielle markeder er Lån & Spar Invest en af landets ældste investeringsforeninger. Foreningens formål er at sprede investeringerne og give investorerne et afkast svarende til markedsafkastet. Investeringsforeningen ejes udelukkende af de medlemmer, der har købt beviser i foreningen.

 Lån & Spar Invest har syv forskellige afdelinger, der stort set opfylder ethvert behov. Det er uanset, om du ønsker at investere i korte eller lange obligationer, i aktier i Danmark, Europa eller resten af verden. Du kan se mere information om de enkelte afdelinger på foreningens hjemmeside.



Tags: Lån, Bank, Banklån, Ekspres Bank Lån, renter, kredit, bankkonto, Viakort, mastercard, Dankort, lån, Spar, Bank, lån

Ingen kommentarer:

Send en kommentar